Wij voeren professionele reparaties uit aan smartphones en tablets. Wij repareren bijna alle merken zoals Apple, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung en Sony. Wij vervangen ook laptopschermen. Voor onze tarieven kunt u het beste gebruik maken van ons contactformulier of een bericht sturen via WhatsApp.

Hoe werkt het?

U kunt uw toestel bij ons langs brengen op afspraak, mocht u verder weg wonen dan kunt u deze ook aan ons opsturen. Indien gewenst kunnen wij tegen een kleine vergoeding vooraf het toestel onderzoeken en adviseren welke reparatie benodigd is. Na uw akkoord met de prijsopgaaf kunnen wij de reparatie voor u uitvoeren en zullen de onderzoekskosten vervallen.

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via ons contactformulier, door ons te mailen naar info@jurgenterhuurne.nl of te bellen naar 06-54691750. Wij zijn niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, graag verzoeken wij u bij geen gehoor de voicemail in te spreken als u teruggebeld wilt worden. U kunt ons ook eenvoudig een bericht sturen via WhatsApp
 
Alle reparaties worden bij ons uitgevoerd door een specialist met jarenlange ervaring!


Helaas horen en zien wij te vaak dat mensen zelf proberen een reparatie uit te voeren of deze hebben laten uitvoeren door een onervaren persoon, meestal tegen goedkope tarieven en veelal met gebruik van onderdelen van slechte kwaliteit. Helaas leidt dit vaak tot blijvende schade! Kies daarom altijd voor een reparatie door een specialist! Wij voeren deze graag voor u uit tegen een aantrekkelijk tarief en maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen. Wij geven tevens 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen, bij alle reparaties krijgt u van ons een factuur.

Jurgen ter Huurne
Oude Boekeloseweg 96
7481AA Haaksbergen (NL)
Tel: (+31) 06-54691750
Email: info@jurgenterhuurne.nl
KvK: 08160774
BTW: NL001405487B72
Wij werken uitsluitend op afspraak!
Vul hier de bovenstaande karakters in.